Saturday, 25 February 2012

aQu sedar sapew aQu?

salam n selamat pagy smua. .atototo^_^. .sapew rndu syer angkt kning mcm nie ^-*. .saye thu k0rng smua xrndu saye, tpi kn ad saye ksah k0rng rndu saye x ? haha. .*_*0ky la k0rng, back t0 our st0ry yer . . bru2 nie aQu ad kna s0rng mmat nie. .aQu knal dye since umur aQu msew sklah rndah tu un aQu xengt since umr aQu sjak blew au. .yng aQu engt nyer , aQu ngan dye xla rpat sngt. .aQu kchik2 dulu , aQu rjin jgak la prgy jlan2 umah dye ngan mk dre aQu. .dulu  msew aQu kchik2 dulu mk dre aQu ngan mama dye nie rpat jgak la..dlam 1 thun nie mama dye n mk dre aQu gduh. .aQu un xthu sbb ap dye 0rng gduh . .biasew la gduh 0rng tua2, budak2 xprlu thu. .^-^


aQu mula rpat smula ngan dye dalam thun nie jgak la , tpi aQu xengt dh blew aQu rpat mula ngan dye. .mula2 dye slalu text aQu tiap2 ary , tpi skrng batng hdung mcj dye un aQu x6pak. .aQu sdar la aQu nie sapew? xla s'crdik kau. .aQu thu aQu nie sapew? xleh lawan kau. .aQu thu aQu nie sek0lah biasew jew , bkan mcm kau sklah sains. .kau engt aQu xad prsan kew ah nk wak mcm nie kat aQu. .aQu nie bkan nyer tmpat nk wak hilng b0san kau la. .dulu msew GF kau xblas mcj kau atau kau gduh ngan dye msty kau cri aQu kn. .lau aQu tnyer kau psal GF kau msty kau tkar t0pik laen kn, tpi aQu dh anggp dh yng kau gduh ngan dye. .lau kau xad mslah ngan dye , xkn kau cri aQu ? sb aQu thu la aQu nie just tmpat untk kau m"hilngkn b0san kau jew kn?ad satu ary 2 aQu sngat2  prlukn kau, aQu text kau tpi kau xlyan un. .aty aQu ckap yng kau nie bsy , mklum la kau kn duk asrma . .xpew2 aQu fham keadaan kau. .tpi last2 , aQU tng0k kau 0n9 , aQu un at0r chat kat kau tpi syng nyer kau xblas un chat aQu 2 . .aty aQu un ckap jgak kat aQu , mngkin kau bsy smpai xprsan chat aQu . .klie ke-2 aQu b'sabar ngan kau. .tpi syng nyer , k'sabarn aQu untk kali ke-3 xmmpu aQu b'than lagy. .aQu fedup sngat2 kat kau . .aQu buang smua contact tntng kau, lau bleh aQu xnk smpan satu un tntng dri kau 2. .aQu rmove kau dri friend aQu dlam fb . .aQu hrap aQu dpat lupakn dye smpai blew2. .bgy aQu, aQu xprnh knal kau dlam hdup aQu nie. .n0 m0re him in my life!. .


aQu sedar sape dri aQu nie? aQu xlyak nk kawan ngan kau sb kau kn crdik. .n0 b0dy is perfect dear!. .





1 comment:

pr!ncEsS1405 said...

biasa la tu,,
time susah cari kite, time ye senang, jgn arap nak layan kite,,,lumrah kehidupan..nak wat camne kan,,xpew2, arap satu ary 6t dye akan sedar yg kite ny la yg dye cari slame ny.. :D